Warming up...

READY TO MAKE A CHANGE?

Personal Training & Small Group Training Apeldoorn
Neem contact op

Bedrijfsfitness Apeldoorn

Bedrijfsfitness Apeldoorn

Werknemers die regelmatig sporten zijn minder vaak ziek en productiever op de werkvloer. Bedrijfsfitness Apeldoorn biedt maatwerk aan zodat werkgevers hun werknemers op passende wijze kunnen laten sporten.

Door werknemers te laten sporten onder begeleiding van een trainer krijgen de werknemers voortdurend de juiste tips en adviezen. Het trainen met een kleine groep collega’s of individueel met een personal trainer biedt de medewerker een extra motivatie. Wanneer medewerkers leren elkaar te ondersteunen tijdens bedrijfsfitness zullen ze dit ook gemakkelijker op het werk doen. Dat zorgt voor betere resultaten!

Op locatie of bij Sporthal Matenpark

Bij bedrijven waar een ruimte beschikbaar is om sportfaciliteiten aan te bieden zal B2B PT graag gezamenlijk bekijken hoe dit realiseerbaar is. Het is dus mogelijk een eigen fitnessruimte op ‘de zaak’ aan te bieden voor medewerkers zodat zij gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van Bedrijfsfitness Apeldoorn. Zijn die wensen of mogelijkheden er niet dan kan er natuurlijk altijd gebruik gemaakt worden van de locatie van B2B PT in sporthal Matenpark. In dit complex is een een ruimte aanwezig waar onder begeleiding gesport kan worden.

Te combineren met een vergaderruimte

Bij de locatie van B@B PT in Apeldoorn is douchegelegenheid aanwezig en bestaat de mogelijkheid een vergaderlocatie te huren. Hierdoor is dit de ultieme locatie om een vergadering te starte (of eindigen) met een sportieve sessie. Vanzelfsprekend kan dat op regelmatige basis maar dit is ook uitermate geschikt voor een teambuilding sessie of bedrijfsuitje! 

Bedrijfsfitness Apeldoorn

Kosten bedrijfsfitness Apeldoorn

Het is mogelijk om werknemers te laten sporten zonder zelf kosten te maken. Ook is het goed om te weten dat de werknemer door de fiscale voordelen meer dan 50% van de reguliere kosten kan besparen. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.