Warming up...

READY TO MAKE A CHANGE?

Personal Training & Small Group Training Apeldoorn
Neem contact op

Over Mij

Personal Trainer Remco Edelenbos

Wie ben ik

Als voormalig militair weet ik wat discipline is en hoe je je eigen grenzen keer op keer kan verleggen. Wat vandaag je uiterste grens is kan morgen je startpunt zijn. Dat pas ik op persoonlijke wijze toe in de Personal Training en Small Group Training. Deze geef ik in mij eigen ruimte bij Sportpark Matenpark te Apeldoorn. Daarnaast ben ik ook voor bedrijven beschikbaar om werknemers te begeleiden met sporten.

Ik heb op het Cios gezeten en heb diverse Personal Training Opleidingen gevolgd. Kenmerkend voor mij is dat ik zeer secuur ben, zowel in het contact met mensen als in het voorzien in hun trainingen waarin ik altijd kies voor een zeer persoonlijke benadering. Ik ben zeer daadkrachtig en energiek en zorg er voor dat ik in alles wat ik doe dit afstem op de persoon of personen met wie ik de maken heb.

Personal Trainer Richard EdelenbosWanneer je er voor open staat help ik je niet alleen met het trainen van je lichaam maar ook met je geest. Zo help ik je in te zien wat je in je leven moet veranderen om verder te komen in het leven. Soms geef ik je nieuwe inzichten. Soms benadruk ik dat wat je, al dan niet onbewust, eigenlijk al weet. Want eerlijk is eerlijk: het is het is best moeilijk om kritisch en echt eerlijk naar jezelf te kijken!
Dat kan soms dat wat oncomfortabel voelen. Echter weet ik uit ervaring dat dit je kan helpen omdat daadwerkelijk structureel nieuwe inzichten te krijgen. En die zijn nodig zijn om daadwerkelijk een verandering te kunnen doormaken!

De mensen die bij mij trainen zijn bijzonder tevreden over wat ik hen te bieden heb. Één van hen heeft mij daarom zelfs genoemd in de Staat van Stasse op NPO radio 2 (luister hieronder het fragment terug).

Persoonlijke kennismaking

Ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen zodat we samen kunnen bekijken wat ik mogelijk voor je kan doen. Want volgen mij ben je Ready To Make A Change! En ik help je daar graag bij!