Warming up...

READY TO MAKE A CHANGE?

Personal Training & Small Group Training Apeldoorn
Neem contact op

Personal Training Apeldoorn


Personal training Apeldoorn

Welkom bij Personal training Apeldoorn – B2B PT. Het maakt niet uit waarom je op zoek bent naar een personal trainer. De ene persoon is op zoek naar persoonlijke begeleiding en advies, voor de andere persoon brengt een personal trainer de discipline met zich mee welke er niet is wanneer je wel lid bent van een sportschool maar simpelweg niet gaat omdat er altijd wel een excuus is (hoe vaak heb je niet een excuus om NIET te gaan?). 

Persoonlijke aandacht door een persoonlijke trainer

Als Personal Trainer blijf ik bij de basis van het persoonlijk begeleiden van jou om er voor te zorgen dat je elke dag een betere versie van jezelf creëert! Verwacht bij mij dus geen (tijdelijke) fitnesstrends of experimentele voedingsplannen. Verwacht van mij wel echte persoonlijke aandacht zodat jouw doelen niet alleen benoemd worden maar ook behaald worden. En dat in jouw eigen tempo.

Personal Training Apeldoorn

Voordelen van Personal Training Apeldoorn:

  • Meest effectieve manier van trainen door persoonlijke aandacht en daar waar nodig correctie tijdens de uit te voeren oefeningen. 
  • Je traint in een afgesloten ruimte waar alleen jij en ik (je personal trainer) aanwezig zijn dus er zijn geen ‘pottenkijkers’.
  • De tijden plannen we om je (drukke) leven in. Dus voor, tussen of na je werkdag trainen is goed mogelijk.
  • Doordat B2BPT gevestigd is in Sportcentrum Matenpark (Heemradenlaan 130) te Apeldoorn kan je gebruik maken van de sportkantine en de douchefaciliteiten.

Vrijblijvende oriënterende afspraak maken?

  • Ben je nieuwsgierig naar een persoonlijk traject dat één op één is afgestemd op jouw wensen?
  • Ben je bereid minimaal twee keer per week jezelf ‘aan te pakken’ en te full body trainen?
   Wanneer je bovenstaande vragen twee keer met ‘ja’ hebt beantwoord ben jij klaar voor een Personal Trainer! Stuur me een berichtje en de eerste stap is gezet!
   Jij bent Ready To Make A Change en ik help je daar bij!